Robin Schulz a STRANDon!

2018. augusztus 22-én indul a 6. STRAND Fesztivál Zamárdiban! Az esményre a szervezők ma reggel a Petőfi Rádió adásában elsőként jeletették be az egyik legaktuálisabb világsztár DJ-producer, Robin Schulz részvételét, a következő hetekben pedig további neveket ígérnek. A kedvezményes, early bird jegyelővétel december 5-20-a között tart. A STRAND 2017-es aftermovie premierjét vasérnap este tartották.

A STRAND Fesztivált a MOL Nagyon Balaton program keretében öt évvel ezelőtt idította útjára a VOLT Produkció és a Petőfi Rádió. “A STRAND és a B.my.Lake fesztiválok elindításával az volt a célunk, hogy a balatoni szezont meghosszabbítva hívjunk turistákat a régióba. Mára a STRAND nemcsak a MOL Nagyon Balaton egyik ékköve, de Magyarország egyik legnépszerűbb, új fesztiváljaként vált ismertté, amelyre évente közel százezren látogatnak el Zamárdiba. A fesztiválon a Petőfi Rádió kedvenc hazai fellépői mellett naponta több világsztár is fellép. Az elsőként hozzánk igazolt Robin Schulz nemcsak a rádiók, de világszerte a fesztiválok kedvence is. A tervünk az, hogy még karácsony előtt további neveket jelentünk be a 2018-as STRAND-ra.” – mondta el Lobenwein Norbert, főszervező.
 
Robin Schulz, generációjának legsikeresebb DJ-producere friss lemezével érkezik Zamárdiba, de biztosra vehetjük, hogy az aranykezű művész miden gigaslágerét bemutatja koncertjén, ami belefér másfél órába. 
 
A STRAND Fesztiválra kedvezményes, “early bird” jegyek és bérletek December 5-20. között kaphatók.