Kedves Kollégák!

Az alábbi linken megtalálható a regisztrációs ív, amivel jelentkezni tudtok a STRAND Fesztivál sajtóakkreditációjára. A regisztrációs íven a médium általános adatai (elérhetőségek, a médium rövid jellemzése) mellett kérjük, adjátok meg az akkreditálni kívánt kollegák nevét, születési dátumát, pozícióját és elérhetőségét is.

Az akkreditáció egyik feltétele a rendezvényről szóló előzetes megjelenés, ezért kérjük, jelöljétek meg a tavalyi és az idei fesztivállal kapcsolatos cikkeket, illetve a tervezett publikációkat is. 
Az eddigi megjelenéseket, amennyiben eddig még nem tettétek, kérjük, töltsétek fel az adott helyen vagy juttassátok el elektronikus formában a sajto@nagyonbalaton.hu email címre.
 
Amennyiben az anyagot már eljuttattátok munkatársainknak, kérjük, azt az akkreditációs ív megfelelő pontjában jelezzétek.
 
Nyomtatott médiumok esetében: csak az eredeti cikk (pdf/jpg/tif stb) kiterjesztésű szkennelt verzióját,
Online médiumok esetében: csak az adott cikkre mutató, működő linket,
Rádiók esetében: hanganyagot, rádió spotot (mp3/wav stb)
Televíziók esetében: forgatott audiovizuális anyagot tudunk elfogadni (dvd/avi/streaming stb).
 
A STRAND Fesztivál honlapján a Sajtó/Letölthető sajtóanyagok menüpontban a fesztiválról szóló eddigi sajtóinformációkat, míg a Letölthető sajtófotók menüpont alatt a 2016-os STRAND Fesztiválról találtok egy képválogatást, melyet a forrás megjelölésével (STRAND Fesztivál/fotós neve) szabadon használhattok.
 
Amennyiben a regisztráció érvényes, erről automatikus e-mail üzenetben értesítést kaptok az általatok megadott e-mail címre. A hiányosan kitöltött regisztrációs ívet nem tudjuk elbírálni! 
 
Figyelem! A regisztráció önmagában nem jelent akkreditációt a fesztiválra!
 
Az akkreditációval kapcsolatos bármiféle probléma esetén forduljatok bizalommal a Sziget Iroda Sajtóosztályához a sajto@nagyonbalaton.hu email címen.

Sajtóakkreditáció 2017