Parov Stelar a STRAND Fesztiválon!

Augusztus 25-én 21.30-tól láthatjátok őt a MOL - Petőfi Rádió Nagyszínpadon!

folytatás »

Új fellépők + két színpad részletes programja

You Me at Six * Alan Walker * Wilkinson live * Alle Farben és Vigiland csatlakozott a #strand2017 fellépőihez! Ráadásul a a MOL - Petőfi Rádió Nagyszínpad, illetve az MVM Nagyszínpad részletes programja is elérhető a programok fülre kattintva!

folytatás »

#STRAND2017 – az első 24 név

December 1-től 24 napon keresztül napi 1 új STRAND fellépőt árultak el a szervezők, a 4 nemzetközi sztár mellett közel két tucat hazai kedvencet is láthat a közönség Zamárdiban, augusztus 23-26. között.

folytatás »

Elindult a kedvezményes jegyelővétel!

December 1-24. között szerezheted be a legkedvezményesebb árú STRAND belépődet, a jegyárakat és a jegyár fordulókat itt találod.

folytatás »

John Newman a STRAND Fesztiválon!

December elsején indul a kedvezményes jegyvásárlási időszak az 5. STRAND Fesztiválra, az akció alatt december 1 és 24. között ráadásul napi 1 fellépőt is bejelentünk, az első külföldi sztárfellépőnk John Newman!

folytatás »

December 1-jén indul a kedvezményes jegyelővétel!

December 1-24. között szerezheted be a legkedvezményesebb árú STRAND belépődet, a jegyárakat és a jegyár fordulókat itt találod.

folytatás »

Elkészült a #STRAND2016 hivatalos Aftermovie!

Éljük át újra az idei nyár legjobb pillanatait, repüljetek velünk vissza Zamárdiba, fogadjátok sok szeretettel a Strand 2016 hivatalos Aftermovie-t!

folytatás »

Pro Turismo-díjat kapott a Strand Fesztivál egyik alapító-főszervezője

A turizmus legmagasabb szintű kormányzati elismerését idén hat szakember vehette át, dr. Bienerth Gusztáv kormánybiztostól, köztük Lobenwein Norbert.

folytatás »

Hasznos információk indulás előtt

Hello STRAND Fesztiválozók! Eljött végre, amire tavaly augusztus óta vártunk: szerdán végre megnyitja kapuit a STRAND Fesztivál! Indulás előtt összeszedtünk nektek minden fontos információt, kezdve attól, mit hozzatok magatokkal, egészen addig, mi vár titeket a fesztivál területén. Jó olvasgatást, találkozunk Zamárdiban!

folytatás »

Világsztárok és exkluzív magyar koncertek a STRAND Fesztiválon

Új nevekkel rukkolt elő a STRAND – Nagyon Zene Fesztivál: nemzetközi vonalon a  Hurts mellé csatlakozott a Hollywood Undead, Tom Odell, Caro Emerald és a Chase and Status. Az eseményre több hazai produkció különleges koncerttel készül: a Wellhello és a Halott Pénz tagjai egy saját napot szerveznek, a Punnany Massif a négy idei fesztiválfellépése közé a STRANDot is beválasztotta, de az idén 25 éves Quimby is koncertezik Zamárdiban. A STRAND - Nagyon Zene Fesztiválra május 16-ig kedvezményes áron kaphatók jegyek.

folytatás »